Latest Courses

Behandlingsprogram

Bedre selvværd begyndelse: 2019

Det Kan Blive Bedre tilbyder en række professionelle behandlingsprogrammer, du kan deltage i hjemmefra. Styrken ved vores programmer er, at du kommer i en anonym gruppe med andre, der kæmper med den samme problemstiling som dig selv. Det er en helt ny mulighed for at din psykiske lidelse bliver mindre eller helt forsvinder. Du vil gå gennem et terapiforløb over 3 måneder, hvor du ugentligt får redskaber og øvelser, som du skal lave og der efter dele med din gruppe. Behandlingsprogrammet kombinerer det bedste fra gruppeterapi  med trygheden ved at være anonym og er udarbejdet af et tværfagligt team af specialister.

 

Se behandlingsprogrammer

Nogle af personerne bag

stineStine Venge, Aut. Psykolog

Tidligere underviser på lægestudiet, konsulent og underviser ved Dispuk, privat praktiserende psykolog og leder af Psykologhuset ved Åen. Stine arbejder i dag med familiebehandling i Århus Kommune. Stine er fagansvarlig psykolog for struktur og indhold i behandlingsprogrammerne og er fagligt stærkt funderet i flere forskellige terapeutiske tilgange. 

SharonSharon Heller, Ph. D.

Udviklings psykolog, forfatter og College Professor. Sharon er specialist inden for det sansemæssige område, og har derfor lavet mange af øvelserne og redskaberne, der anvendes i vores behandlingsprogrammer. Sharon arbejder, som det også sker i behandlingsprogrammerne; ud fra en samlet tværfaglig integreret tilgang til behandling af lidelserne – herunder kostændringer.

KrzysztofKrzysztof Zajac, Ph. D

Kemiker med Ph.D fra Lodz University. Har arbejdet i universitets laboratorier i mange år. Krzysztof har som grundlag for behandlingsprogrammerne screenet og kvalitets evalueret tusindvis af videnskabelige undersøgelser, og udarbejdet de unikke rapporter, der ligger til grund for behandlingsprogrammerne med særlig fokus på kost, medicin og kosttilskuds effekt.