Bliv sat i forbindelse med de rette klienter

Lav terapi hvor du har dine spidskompetencer og energi

Se Video
Courses
Circle

Journalisere hurtigt, sikkert og digitalt

Line

Overhold den nye persondataforordning og få indholdet af dine journaler krypteret

Se Video
Circle

Online terapi

Line

Supplér og fasthold din behandling med online terapi og få bedre effekt

Se Video
Courses

Få mere tid med verdens mest enkle regnskabsværktøj

Og hav fuld styr på dine indtægter

Courses

Psykolog, Nina Marie Holm

Det er vigtigt at kunne journalisere nemt og overskueligt og samtidig være tryg i forhold til sikkerheden omkring journalen. Dette er netop hvad jeg får ved denne løsning. Jeg oplever en løsning, der er let tilgængelig, overskuelig og et rigtig godt værktøj, som netop rammer os, der ikke har alt for avancerede behov - og så synes jeg, det er en super pris.

Psykolog, Rikke Pristed

Jeg har valgt at bruge Detkanblivebedre, fordi jeg havde brug for et nemt og sikkert system, som opfyldte de behov jeg har for journalføring i min praksis. Jeg har ikke oplevet at der var nogen problemer med systemet, og synes det er let at bruge. Hvis jeg har haft nogle spørgsmål, er de hurtigt blevet besvaret pr mail. Jeg synes det er et meget intuitivt system, og jeg har ikke haft svært ved at finde ud af hvordan det fungerer, selvom jeg ikke er den store haj til at finde rundt i sådan nogle systemer. Der er mange gode funktioner, og kontakten med support er lettilgængelig og ukompliceret. Jeg vil anbefale systemet til selvstændige sundhedspersoner, som har brug for at have det hele samlet på et sted.

Speciallæge i Psykiatri, Jacob Lindholm

Jeg har valgt at bruge journaliseringssystemet ved Detkanblivebedre, fordi det er et enkelt og sikkert system, hvor jeg ikke betaler for mere, end jeg har behov for. Som selvstændig psykiater i Grønland uden aftale med sygesikringen, udskriver jeg ikke medicin og håndterer ikke prøvesvar. Jeg havde brug for et journalsystem, hvor jeg let kan skrive og opbevare mine journalnotater i henhold til lovgivningen. Det har jeg fået. Nu behøver jeg ikke lave backup eller være bekymret for at miste data, hvis min computer bliver stjålet eller går i stykker. Dertil er det betryggende at vide, at så mange andre kolleger har valgt samme system. Journalmodulet er meget enkelt og efter få minutter var jeg i gang med at bruge det. Jeg havde enkelte spørgsmål, som jeg hurtigt fik besvaret på mail fra udbyderen. Dertil havde jeg et forslag til forbedring, som de straks tog op. Jeg anbefaler journaliseringssystemet ved Detkanblivebedre til psykologer, psykoterapeuter og psykiatere, som vil opfylde dokumentationspligten og personadataloven - og samtidig have tid til deres klienter.

Er du klient?
Vi kan hjælpe dig med at få det bedre

Lær mere